Adreswijziging

Hoe wijzig ik mijn adresgegevens als ik heb aangegeven dat ik post wil ontvangen van Pour Vous Parfumerie?

Indien je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wil worden over alle acties en nieuwtjes van Pour Vous Parfumerie maar deze post op een ander adres wil ontvangen, kun je heel gemakkelijk onder 'Mijn account' je adresgegevens wijzigen. Indien je je nog nooit hebt geregistreerd voor het ontvangen van post in de winkel, maar nog niet over een online account beschikt op onze webshop dien je de volgende 2 stappen te doorlopen:

  1. Registreer jezelf op onze webshop als klant. Dit kunt u doen door rechtsbovenan te klikken op 'Inloggen' en vervolgens op 'Registreren'. Je dient jezelf dan te registreren op het adres die je in eerste instantie hebt opgegeven als het adres waarop je post wil ontvangen. Na het invoeren van je adresgegevens klik je op 'Registreren'.
  2. Zodra je jezelf hebt geregistreerd als klant is het ten alle tijden mogelijk om adresgegevens zelf te wijzigen.

Wil je niet langer post ontvangen van Pour Vous?

Je kunt heel gemakkelijk via 'Mijn account' afmelden voor het ontvangen van post en nieuwsbrieven van Pour Vous Parfumerie. Via 'Mijn account' klik je op 'Nieuwsbriefinstellingen', daar kun je aangeven dat je niet langer post van ons wilt ontvangen.

Mocht je problemen hebben met het uitschrijven kun je het beste contact opnemen met uw dichtsbijzijnde Pour Vous Parfumerie.